Karriär

Solid Revision i Vimmerby AB söker nya medarbetare

Vår etablering av en ny revisionsbyrå har fått ett mycket positivt gensvar på marknaden och vi behöver därför förstärka vår organisation.

Vi är idag 14 anställda med kontor i Vimmerby och i Hultsfred.

Vi tillhandahåller revisions-, redovisnings- och lönetjänster samt rådgivning inom redovisnings- och skatteområdena. Våra kunder utgörs främst av ägarledda företag och återfinns i ett flertal branscher, främst i nordöstra Småland.

 

Erfaren revisor

Vi söker dig som har minst 3 till 5 års erfarenhet av revision. Du får gärna vara auktoriserad, men det är inget krav. Du har företrädesvis erfarenhet av ägarledda bolag, och du är intresserad av att få eget kundansvar.

Vi kan erbjuda dig en utvecklande roll där du får arbeta med många olika kunder i olika branscher. Som person är du ansvarstagande och van att arbeta självständigt. Du har ett driv och en vilja att utvecklas i din roll. Du är tydlig i din kommunikation och känner dig bekväm med att hantera både interna och externa kontakter. Självklart är din samarbetsförmåga mycket god. Du har ett affärsmässigt tänkande med intresset och viljan att leverera lösningar och hjälpa våra kunder att bli lönsamma.

Vi erbjuder en personlig utbildningsplan och möjlighet att forma din egen karriärutveckling.

Urval sker löpande med tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan till kerstin.klingstedt@solidrevision.se

 

Erfaren redovisningskonsult

Vi söker en erfaren redovisningskonsult. Du är driven, positiv och självständig, men gillar också att arbeta i team. Vi har en individanpassad utbildningsstege och vi arbetar i en platt organisation med korta beslutsvägar och i en positiv miljö vilket skapar stora möjligheter för rätt person.

Som redovisningskonsult hos oss har du en omväxlande och självständig roll. Du arbetar på uppdrag av kund och arbetet utförs på kontoret eller är förlagt ute hos kund. Du har stort ansvar för att kunden är nöjd och att kvaliteten i vår leverans är hög.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av:

  • Löpande redovisning
  • Upprätta bokslut och årsredovisningar
  • Inkomstdeklarationer
  • Kvalitetssäkra månadsbokslut
  • Konsultation och kundrådgivning

Välkommen med din ansökan till kerstin.klingstedt@solidrevision.se


Baker Tilly Disclaimer

Solid Revision i Vimmerby AB trading as Solid Revision is an independent member of Baker Tilly International. Baker Tilly International Limited is an English company. Baker Tilly International provides no professional services to clients. Each member firm is a separate and independent legal entity and each describes itself as such. Solid Revision i Vimmerby AB is not Baker Tilly International’s agent and does not have the authority to bind Baker Tilly International or act on Baker Tilly International’s behalf. None of Baker Tilly International, Solid Revision i Vimmerby AB, nor any of the other member firms of Baker Tilly International has any liability for each other’s acts or omissions. The name Baker Tilly and its associated logo is used under licence from Baker Tilly International Limited.